InFace Invest Group LTD

SFT21 Business Concept

Čast nam je i zadovoljstvo da vas pozdravimo u ime kompanije InFace Invest Group LTD.

Registracijom na naš “Newsletter”, dobili ste priliku da se upoznate sa našom kompanijom, kao i sa poslovnom ponudom koju vam želimo predstaviti.

   Iza nas je dvadeset godina obrazovanja, istraživanja, studija, obuke i kontinuirane nadogradnje postojećih znanja i vještina na poslovima koji uključuju IT poslovanje, financijska ulaganja, istraživanje tržišta, umrežavanje s brojnim ljudima, marketing i internet poslovanje općenito, zajedno sa mnogim drugim zadacima, što je rezultiralo osnivanjem kompanija i jedinstvenom poslovnom ponudom kojom se želimo predstaviti „velikom ulazu“ koji ste vi, naši budući poslovni suradnici.

SFT21 poslovni koncept

Internetski poslovni model franšize genijalan je u svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti, a namijenjen je onima koji žele pokrenuti vlastiti internetski posao.

Naši članovi, budući davaoci franšize, ponudili smo 90-dnevno poslovanje bez ikakvog rizika, to je garancija na zadovoljstvo posla koja pruža mogućnost do isteka tih 90 dana odlučiti želite li nastaviti posao ili otkazati posao sa 100% nadoknade za sva ulaganja u tom periodu.

Zbog toga vas pozivamo da nam se pridružite!

Registrirajte se https://sft21.infaceinvestgroup.com/semper-fidelis-team/sft21/zaja48/sign-up

Osmislili smo, kreirali i pokrenuli stvaranje nove online poslovno-društvene zajednice na jedan novi, drugačiji način.

Prvi poslovni projekt naše kompanije, SFT21 Business Concept jedinstven je poslovni model baziran na mrežnim odnosima većeg broja ljudi u kojem članovi kao naši poslovni saradnici – SFT21 franšizeri, aktivno sarađuju u stvaranju i širenju brenda “SFT21” te kao takvi učestvuju u raspodeli profita koji ostvaruje kompanija.

SFT21 Business Concept jedinstven je franšizni online poslovni model i kao takav namenjen je svima.

Bez obzira na bilo koju društvenu podelu, bez obzira na vaše prethodno znanje ili iskustvo u ovakvim ili sličnim online poslovima, radeći sa nama, kao naš SFT21 franšizer, vaš uspeh gotovo je zagarantovan.

Ne želimo Vas nagovarati ili Vas u bilo što uveravati ali bi voleli da samostalno proverite sve što bi Vas moglo interesovati kako bi doneli vlastitu odluku.
Pogledajte  video prezentaciju: https://www.youtube.com/watch?v=smhgMSqGO-k&list=PLgNw22H0Trn8Pj9q0zeaEN0-IOUMICqeG&index=2&t=921s

Zbog toga Vas pozivamo da nam se pridružite, da se registrujete i zajedno sa nama krenete u jednu novu poslovnu avanturu.

InFace Invest Group LTD – kompanija posvećena vašem uspjehu!